Audi en DDB schakelen headhunters in voor de lancering van de nieuwe Audi A8.

Woensdag 11 december 2013 — Audi gaat op zoek naar geschikte chauffeurs voor zijn meest exclusieve model: de A8. Deze luxewagen heeft een moeilijk te bereiken doelgroep. Om die efficiënt te bereiken slaat Audi in een nieuwe campagne de handen in elkaar met gerenommeerd rekruteringsbureau Sthree. Met de slogan "Don't call us for a test-drive, our headhunters will call you", gaat Sthree op zoek naar profielen die in aanmerking komen voor een testrit met nieuwe Audi A8. 

Gedeelde waarden van kwaliteit en innovatie vormen de basis van dit nieuwe partnership. Sthree linkt de beste professionals aan topbedrijven en zal dat specialisme nu ook gebruiken om de ideale testchauffeurs voor de nieuwe Audi A8 te vinden. Het Audi Contact Center zal de weerhouden kandidaten vervolgens uitnodigen voor een exclusieve testrit van 24u.
Deze aanpak zal Audi toelaten het juiste doelpubliek te vinden, profielen die onder normale omstandigheden moeilijk te bereiken zijn.

De campagne met als headline "Don't call us for a test-drive, our headhunters will call you" gaat van start via affichage, print en online bannering. Tenslotte is er ook een e-mailing voorzien die geselecteerde klanten persoonlijk uitnodigt voor een vip-testrit.

Noot: Kandidaten voor een proefrit kunnen zichzelf op de radar plaatsen via #testAudiA8 of deze webpagina. Let op, ook deze profielen zullen eerst grondig gescreend worden door Sthree's headhunters.

 

Credits:

Advertiser: Audi Import Belgium    

Client: Philippe Gheeraert, Hubert Hollemaert      

Campaign: Launch 2013 Audi A8

Concept Agency: DDB Brussels   

Creative Director: Peter Ampe    

Creative Team: Rom&John     

Strategic team: Dominique Poncin & Maarten Van Daele    

Account Team: Axelle de Terwangne & Kirsten Vanderbeke       

Online team: Geert Desager, Emilie Piret & Simon De Pauw

Partners: Sthree, RCA, Emakina, Mojuice

Media: affichage, online, print       

On air:  02/12/13          

 

 

Audi A8: Don't call us for a test drive