BASE en DDB doen alles mobiel

BASE en DDB doen alles mobiel

Vrijdag 24 april 2015 — BASE zet de bakens voor de toekomst uit; een toekomst die er alleen maar mobieler op zal worden. Na het bekende ‘Freedom of Speech’ en ‘We challenge, you win’, pakt BASE nu uit met een nieuwe slogan die datzelfde DNA ademt: ‘Go mobile’. 

DDB lanceert de nieuwe positionering, baseline en identiteit in een grootschalige campagne in oa. outdoor en TV. De campagne is het startschot om te tonen dat BASE de operator wil zijn zijn die vecht voor een dynamische markt, die alles uit de kast haalt om zijn klanten de beste ervaring aan te bieden en de gebruiker begeleidt in een digitale wereld waar de smartphone een steeds centralere rol gaat spelen.

BASE gelooft in een wereld waarin de mobiele technologie via haar dagelijkse toepassingen het leven gemakkelijker en rijker maakt. Die visie zal de komende weken verspreid worden door middel van een grootschalige mediacampagne. In de campagne zien we welke rol mobiele toestellen in ons leven spelen. De vergelijking met oude en nieuwe (mobiele) technologie moet de Go Mobile claim kracht bij zetten. In de TV spots zien we in verschillende situaties de voordelen die mobiele toestellen kunnen hebben en hoe die ons leven vergemakkelijken. 

Go mobile BASE

Go mobile BASE

Go mobile BASE

Go mobile BASE