bpost bank, DDB en Publifer versterken uw kapitaal

Donderdag 3 augustus 2017 — Om hun boodschap ‘Ritmo Invest: Versterk uw kapitaal’ te verspreiden, heeft bpost bank samen met DDB Brussel een 360° campagne gecreëerd met daarin print, tv, digital en outdoor. Voor de laatstgenoemde heeft bpost bank in samenwerking met Publifer de More O’Ferrall letterlijk gedynamiseerd. De More O’Ferrall is nog steeds de referentie op het gebied van het panoramische formaat.

Met deze nieuwe campagne wilt bpost bank de voordelen van Ritmo Invest benadrukken, een beleggingsplan waarmee het mogelijk is om op eigen ritme en al vanaf een klein bedrag te beleggen. ‘Versterk uw kapitaal’ zo klinkt de slogan van deze campagne die in samenwerking met Publifer in een dynamische billboard van 36m² tot uiting kwam. De regie heeft de More O’Ferrall met een hefboom mechanisme uitgerust om een halter bestaande uit euromunten op en neer te laten gaan. Dit event vindt plaats van 31 juli t.e.m. 13 augustus 2017 in één van de toplocaties van onze hoofdstad: de Generaal Jacqueslaan. Met meer dan 65.000 voorbijgangers per dag is dit één van de belangrijkste verkeerswegen in Brussel.

Met de lancering van Ritmo Invest, biedt bpost bank aan haar klanten een maandelijks beleggingsplan dat het mogelijk maakt om automatisch een bedrag te beleggen vanaf 20 EUR per maand. Vanzelfsprekend is dit in lijn met het standpunt van de bank – Zoveel is duidelijk – dat als doel heeft het financieel beheer van haar klanten zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken.Credits

Adverteerder: bpost bank  – Thierry Ballas
Creatief agentschap : DDB Brussel
OOH specialist: Outsight – Nicolas de Lophem
Mediabureau: Space – Wendy Van Dyck
Regie: Publifer