CCB Awards 2012: Een Grand Prix voor DDB en VW

Vrijdag 15 juni 2012 —  

Vorige week was het opnieuw zo ver, de jaarlijkse hoogmis van de reclamesector, de CCB Awards, ook dit jaar georganiseerd in het casino van Knokke. Hier worden ieder jaar opnieuw ons land's meest creatieve en vernieuwende campagnes bekroond met één of meer felbegeerde 'bolhoedjes'. De jury van de CCB Awards bestaat uit een verzameling professionals en experts uit zowel reclame- als adverteerderswereld. We mogen dan ook gerust stellen dat creatievelingen en agentschappen uit alle disciplines in de reclamewereld uitermate hard vechten om deze reclameprijs binnen te halen.

De editie van dit jaar zal bij DDB en Volkswagen niet snel vergeten worden. Reeds voor de uitreiking werd duidelijk dat de "Golf Story Days"-campagne één van de grote kansmakers was om met een mooie prijs naar huis te mogen gaan. En zo geschiedde het ook.

De campagne won maar liefst 3x zilver in de categorieën 'cyber', 'media' en 'integrated'. In de categorie 'direct' mochten de afgevaardigden van Volkswagen en DDB het goud in ontvangst nemen. Als kers op de taart besloot de jury om dit jaar ook een Grand Prix uit te delen. Een Grand Prix wordt enkel uitgereikt aan campagnes van uitzonderlijk creatief én vernieuwend niveau. De "Golf Story Days"-campagne was dit jaar dan ook de enige campagne die deze bekroning kreeg. Een hele eervolle prestatie.

Gezien het grote aantal prijzen die deze campagne reeds won, schoof DDB op naar de 3de plaats in het lijstje van meest creatieve reclamebureau's in België.
 

CCB 2012 Grand Prix
CCB Awards 2012
CCB Awards 2012
The Collection of Golf Story Awards

Contacteer ons

Sylvie Decouvreur

DDB Brussels