DDB Brussels lanceert Motiveters© voor De Warmste Week

Maandag 15 oktober 2018 — Vanaf gisteren kan je je inschrijven voor de Warmathon die je dit jaar voor het eerst loopt voor een zelfgekozen goed doel. Vijftien euro gaat dus integraal naar 1 van de meer dan 1000 goede doelen dat jij kiest en jou dus persoonlijk het meest raakt. En alsof dat nog niet genoeg motivatie is, gaat elke inschrijving gepaard met een gratis paar Motiveters. Een leuke gadget die je eraan herinnert dat afzien voor het goede doel geen zeer doet.

De Motiveters maken alle lopers voor de Warmathon zichtbaar en tonen hun motivatie het hele jaar door.

Maar bovenal is het een motivator die ervoor zorgt dat jij als loper kan blijven gaan.

Want lopen is een mindgame. Dus zelfs met een platgelopen onderkant, een vervelend steentje of een plakkerige tuttefrut verandert dat stemmetje in je hoofd al snel naar ‘Komaan, niet opgeven.’

Want telkens je naar beneden kijkt herinner je je plots weer waarom je aan het afzien bent: voor jouw zelfgekozen goed doel.

En dat gevoel loopt ook ver na de Warmathon door. Wedden dat het makkelijker en vaker lukt om die loopschoenen aan te trekken? Want de Motiveters plaatsen jouw afzien als loper in perspectief.

Vergeet de duurste loopschoenen of beste sportdrankjes. Schrijf je gewoon in voor de Warmathon, krijg jouw paar gratis Motiveters en ontdek zelf de kracht.

 

Credits

Client: Studio Brussel

Contact: Jan Van Biesen, Floris Nieuwdorp, Witse Van Rillaer

Agency: DDB Brussels

CD: Odin Saillé, Dieter De Ridder

Creation & Art direction: Jolien Elegeert

Copy: Kenn Van Lijsebeth, Tom Jacobs

Design packaging: Sven Verfaille

Production: Plan 78

Account team: Annelies Nyns, Margaux Mariens

De Motiveter