DDB Brussels versterkt de (creatieve) gelederen

Sinds deze week is DDB een creatief team rijker. Het jonge talentvolle team zal creatief directeurs Peter Ampe en Odin Saillé bij staan in de zoektocht naar creatieve en effectieve oplossingen voor DDB’s klanten. Niet onbelangrijk om mee te geven is dat Silke en Tom reeds een eerste Cannes Lions shortlist  haalden in 2015. 

Silke Beurms zette haar eerste stap in de reclamewereld bij Mortierbrigade. Geboren te Aalst, getogen te Gent. Silke speelt gitaar, occasioneel in band en volbrengt af en toe kleine illustratieopdrachten. Verder reist ze graag rond, maar is ze nog niet verder geraakt dan ons continent. Haar favoriete film is Star Wars - The Empire Strikes Back. 

 

Tom Meijer, 26 jaar en afkomstig uit West-Zeeuws-Vlaanderen. Met als gevolg dat ze in Nederland denken hij een Belg is en België dat hij een Hollander is. Na een opleiding Communicatie in Vlissingen is Tom 7 maanden op reis geweest om uiteindelijk in Gent te eindigen. Daar heeft hij de opleiding beeldende vormgeving gedurende 3 jaar gevolgd en stage gelopen bij de mortierbrigade. 

 

Tom en Silke zijn deel van een nieuwe jonge lichting die bij DDB de kans krijgt om te groeien. Het account departement werd versterkt met Anneleen Vande Voorde en Sarah Savoir. Het digitaal departement werd ook versterkt met de komst van Renaud Goossens en Victor Mary. 

 

Anneleen Vande Voorde is onze nieuwe account executive in onze Automotive afdeling. Na haar studies  Communication Management aan de Erasmushogeschool, studeerde ze Creativity & Marketing aan Solvay. Gedurende haar Solvay studies deed ze een internationale stage in Shanghai. 

 

Sarah Savoir werkt als account executive op zowel Audi als DDB’s farma klanten. Na haar bachelor in Communication Management aan de AP Hogeschool, studeerde ze Sup de Pub in Bordeaux voor 4 maanden. De stage die daarop volgde bij TBWA maakte duidelijk dat reclame haar ding was. Ze breidde nog een vervolg aan haar studies op de Belgian Advertising School, waar ze zowel deel uitmaakte van het pop-up reclamebureau Swiped en verder  een 5 maanden durende stage bij 20Something deed.

 

Victor Mary is een "Frenchy uit Normandië” zoals hij het zelf zegt. Sinds 7 maanden dwaalt hij rond in Brussel en hij is blij om nu deel te mogen uit maken van het DDB team. Tijdens zijn studies was hij al actief als blogger en maakte hij radio. Bij DDB zal hij zich kunnen uitleven als Junior Digital Project Manager.

 

Sinds 2009 amuseert Renaud Goossens zich kostelijk in het (digitale) reclamewereldje. In de loop der jaren werkte hij voor verschillende soorten bureaus / studio's (variërend van pure digitale agentschappen tot  interieur & design studio's) . Renaud is ook actief als mede-oprichter van een klein productie-bedrijf, genaamd Visual Teasing, waar ze zich voornamelijk focussen op de productie van korte webvideo’s. Hij gaat aan de slag bij DDB als Digital Project Manager. 

Over DDB Brussels

To solve our client’s business issues, we favor our people’s skills instead of the latest buzzwords. Bringing together our people’s talent in strategy, technology, creation and production under one roof results in "work that works”.

Our long-standing experience with people-focused brands (VW, IKEA, bpost bank, Kom op tegen Kanker, Recupel, Thalys, Mega…) inspires an internal culture based on creativity & humanity. This helps us come up with creative business solutions that interact with how people behave today. Our solutions go beyond what is traditionally labeled as advertising and can propel a brand for years.

With a headcount of around 40 people, we are large enough to take up the most serious challenges, while remaining agile enough to respond in real-time to new opportunities.

DDB Brussels
Excelsiorlaan 75-77
1930 Zaventem