DDB Brussels portretteert #untaggable levensverhalen voor Audi

Donderdag 3 november 2016 — DDB Brussels creëerde voor het eerst een content serie voor Audi Belgium. Voor de lancering van de nieuwe Audi Q2 werd het levenspad van drie unieke persoonlijkheden geportretteerd. Stuk voor stuk Belgen die thuishoren in de categorie: #untaggable. Naast Olympisch kampioene Nafi Thiam, kregen ook ondernemer Hendrik Dierendock en kunstenaar Denis Meyers een rol in de reeks.

De nieuwe Audi Q2 kan je best omschrijven als #untaggable. Bijna even untaggable als ons bijzonder land(je). Want als wij, Belgen, het over een ding eens zijn, dan is het wel de status van ons land: niet in één woord te omschrijven. Door te wijzen op typisch Belgische symbolen, toonden we in onze lanceringsspot - op 21 juli - de gelijkenis tussen een auto die onmogelijk te ​​labelen valt en een land dat onmogelijk in één hokje kan worden geplaatst.

Naast de tv-spot creëerde DDB Brussels ook een content reeks over drie Belgische persoonlijkheden die net als de Audi Q2 moeilijk te labelen zijn. Hun #untaggable verhalen zie je in een content-reeks van drie, bedacht en geproduceerd door de content-afdeling van DDB, in samenwerking met ZMO production.

Nieuwe Audi Q2 - Belgico

#untaggable Story - Denis Meyers (teaser)

#untaggable Story - Nafi Thiam

#untaggable story - Hendrik Dierendonck (FR)