DDB maakt bpost bank net iets makkelijker

Dinsdag 12 januari 2016 — Met de nieuwe slogan “Zoveel is duidelijk" positioneert bpost bank zich nog meer als de bank die het makkelijk maakt voor zijn consumenten. De nieuwe lijn wordt voor het eerst gebruikt in de nieuwe beleggingscampagne die deze week op antenne gaat. 

Bij aanvang van het nieuwe jaar bedacht DDB Brussels een nieuwe slogan voor bpost bank. Voortaan zal alle communicatie van de Belgische bank worden afgetekend met de lijn: ‘Zoveel is duidelijk’. De slogan komt overeen met de nieuwe positionering van bpost bank, die als eerste tot uiting komt in de nieuwe beleggingscampagne.

Duidelijk

Voor heel wat mensen is beleggen heel complex. bpost bank brengt daar verandering in. Zij kiezen voor de verstaanbare manier en maken er hun hoofddoel van om beleggingen zo makkelijk en efficiënt mogelijk over te brengen.

Garagist

De bank maakt die boodschap duidelijk aan de hand van een geïntegreerde campagne waar zowel tv, outdoor als print worden ingezet. De tv-spot omvat een situatie waarin een garagist met compleet onverstaanbare vaktaal een motorprobleem probeert uit te leggen. De garagist kraamt zo veel onzin uit, dat het hoofd van de arme klant bijzondere gelaatsuitdrukkingen meet. Als de man dan toch om duidelijkheid durft te vragen, klinkt de oplossing verrassend simpel: gewoon olie bijvullen.

 

bpost bank, zoveel is duidelijk