DDB verwelkomt Laurent & Ariane in de creatieve content cel

Woensdag 8 april 2015 — DDB breidde haar dienstenaanbod in 2014 uit met een creatieve content cel. Haar voornaamste doel: consumenten met merken verbinden. De talenten in deze content cel hebben één gemeenschappelijk kenmerk: ze kleuren allen buiten de traditionele reclame lijntjes. Stevig verankerd binnen het bestaande strategische en creatieve departement, produceren ze frisse en innovatieve content voor DDB klanten. 

Hun skills variëren van long copy tot scenario scripting, 2 / 3D animatie en video-editing, altijd nauw samenwerkend met design en UX specialisten van DDB. 

In 2015, bevestigt DDB haar geloof in content gedreven communicatie, met de aanwerving van Laurent & Ariane. Zij zullen als creatief team instaan voor het bedenken en produceren van content gedreven campagnes en platformen voor alle klanten van DDB.

Laurent Righetti.

Met een MA in journalistiek (IHECS), is Laurent Righetti sinds 2009 werkzaam als Social Media creative en content specialist. Hij begon zijn carrière in Frankrijk, als community manager voor 3Dduo, een video game studio. In 2011 trad hij toe tot de social media-afdeling van TBWA België, waar hij meer dan 3 jaar verantwoordelijk was voor de content. Bij TBWA, ontmoette hij zijn Art Director: Ariane Floderer. Hij zal bij DDB aan de slag gaan als Franstalige copywriter. 

Ariane Floderer

Na haar studie aan de ENSAAMA (Parijs) en bij de ESA Saint Luc (Luik), specialiseerde ze zich in de reclame, na het UPgrade-programma voor jonge talenten. Vorig jaar begon ze haar carrière als Art Director bij bureaus als Ogilvy en TBWA. Ze gaat aan de slag bij DDB als Art Director samen met Laurent. 

Zij zullen nauw samenwerken met onze content specialisten Sander, Bart en Jonathan, in combinatie met onze digital - en crm experts.