Ellis Gourmet Burger gaat voor DDB Brussels

Woensdag 24 oktober 2018 — DDB Brussels kreeg zopas een communicatiebudget toegewezen van Ellis Gourmet Burger. De Belgische marktleider in premium hamburgers koos voor DDB na een consultatieronde met enkele Belgische bureaus. Ellis is het concept van een groep enthousiastelingen met één doel voor ogen: betere burgers serveren. Na de eerste stappen op de Nederlandse en Franse markt willen ze de verdere expansie van hun merk op punt zetten. Het concept ging voor zijn merkenstrategie op zoek naar een nieuwe partner. De keuze voor DDB gebeurde op basis van hun sterke strategische aanbeveling en creatieve uitwerking.  

Yves Bogaerts, CEO DDB:

“We hebben enorm veel zin om onze tanden te zetten in deze nieuwe uitdaging. Ellis Gourmet Burger zit net als DDB boordevol ambitie, we hopen samen met hen te groeien de volgende jaren en Ellis Gourmet Burger nog sterker op de kaart te zetten.”

Joachim Verlinden, Head of marketing Ellis Gourmet Burger:

“Ellis heeft de afgelopen jaren een ongelooflijke groei gekend. Vandaag willen ons merk verder op de kaart zetten en het concept blijven vernieuwen. We hebben DDB gekozen als partner om samen die uitdagingen aan te gaan, en sterke campagnes neer te zetten. We zijn ervan overtuigd dat we samen mooie verhalen kunnen schrijven.”