Fiona Boyle vervolledigt DDB’s strategische departement

Fiona Boyle vervolledigt DDB’s strategische departement

DDB Brussels verwelkomt Fiona Boyle als Connection Planner. In die rol staat ze in voor de implementatie van de creatieve concepten tot impactvolle campagnes. Met enkele jaren ervaring op de teller, is Fiona niet aan haar proefstuk toe (ex-Publicis) en haalt DDB de skills en expertise in huis om de strategische & creatieve teams optimaal te ondersteunen.


Dieter Riemaeker, Head of Strategy bij DDB is dan ook opgetogen met de komst van Fiona. “Er zijn Connection Planners waarvan niemand precies weet wat ze doen en dan is er Fiona. Glashelder wist ze me uit te leggen dat er steeds een ideale plaats, tijdstip en kanaal is om een boodschap uit te sturen. Vertrekkend vanuit de beleving, mediagebruik en mindset van de consument, stuurt ze de creatieve teams aan in de uitwerking van de campagnes.”

Als ‘architect’ van de verschillende campagnes zal Fiona dan ook een centrale plaats innemen bij DDB. Binnen het strategische departement, tussen creatie en in nauwe samenwerking met het mediabureau en dit voor DDB’s klanten.

Welkom, Fiona!

Over DDB Brussels

To solve our client’s business issues, we favor our people’s skills instead of the latest buzzwords. Bringing together our people’s talent in strategy, technology, creation and production under one roof results in "work that works”.

Our long-standing experience with people-focused brands (VW, IKEA, bpost bank, Kom op tegen Kanker, Recupel, Thalys, Mega…) inspires an internal culture based on creativity & humanity. This helps us come up with creative business solutions that interact with how people behave today. Our solutions go beyond what is traditionally labeled as advertising and can propel a brand for years.

With a headcount of around 40 people, we are large enough to take up the most serious challenges, while remaining agile enough to respond in real-time to new opportunities.

DDB Brussels
Excelsiorlaan 75-77
1930 Zaventem