Hype hype hoera voor INNO

Hype hype hoera voor INNO

INNO schrijft al 125 jaar aan hun en jouw verhaal.

De nieuwste campagne van INNO draait volledig rond de 125ste verjaardag van de Belgische department store. We staan er vaak niet bij stil, maar de keten maakt al 125 jaar integraal deel uit van de winkelstraten van alle grote Belgische steden en is al generaties lang een bondgenoot van alle Belgen in hun dagelijkse leven. Daar speelt het bureau op een intuïtieve manier op in voor deze campagne.

“We zijn dé Belgische department store die die hele periode de meest recente mode -en zoveel meer - aanbieden in hun winkelrekken. Iedereen van het gezin kan bij ons zijn ding vinden.” Zegt Elly Zwinnen, Merchandising, Marketing director bij INNO.

Naast dit emotionele haakje gaat er ook veel aandacht naar de festiviteiten rond de 125ste verjaardag en de consistentie in de winkels. Om de verjaardag uit te vergroten bedacht DDB een merchandising concept die het midden houdt tussen mode en feestelijkheden.

Beide campages werden doorvertaald naar een social media aanpak die de komende 2 maanden zichtbaar zal zijn op alle mogelijke social media kanalen.

Kwint De Meyer, creatief directeur van DDB licht toe: “Het was niet evident om als bureau het ritme van de winkelvloer te vinden. Maar door de combinatie van het emotionele inzicht dat in mode alles terugkeert in de campagne en het feestelijke vuurwerk van pampa’s in de winkels zijn we erin geslaagd om de klant écht te betrekken bij de verjaardag van INNO.”

Voor de campagne werkte DDB samen met Jef Boes die al een aantal INNO campagnes voor zijn rekening nam.

Voor deze tijdloze campagne werden de modellen gestyled met kledij en accesoires die nu meer dan ooit hip zijn, maar die dat zoveel jaar geleden ook waren. Zo toont INNO dat ze altijd de vinger aan de pols houden en zo relevant blijven. En dat al 125 jaar lang! Dat mag gevierd worden.

Voor de merchandising visual werkten we samen met Noortje Palmers.

De campagne zal lopen in mei en juni en komt tot leven in sociale media, Youtube, out of Home en natuurlijk in de 17 winkelpunten.

 

Credits

Creative Director: Kwint De Meyer

Creation: Antoine de Bellefroid, Yannick Pringels, Nicolas de Beaufort

Design: Glenn Vanhasselt, Gael Fouquet

Social Creative : Ellen Potoms

Strategy: Fiona Boyle

Account team: Alice Platteau, Lore Desmet, Marine Gasztonyi

Mac Artist: Patrizia Secci, Lea Leborgne, Vanessa Claes

Production: Make

Photography: Jef Boes

Photography: Noortje Palmers

 

Over DDB Brussels

To solve our client’s business issues, we favor our people’s skills instead of the latest buzzwords. Bringing together our people’s talent in strategy, technology, creation and production under one roof results in "work that works”.

Our long-standing experience with people-focused brands (VW, IKEA, bpost bank, Kom op tegen Kanker, Recupel, Thalys, Mega…) inspires an internal culture based on creativity & humanity. This helps us come up with creative business solutions that interact with how people behave today. Our solutions go beyond what is traditionally labeled as advertising and can propel a brand for years.

With a headcount of around 40 people, we are large enough to take up the most serious challenges, while remaining agile enough to respond in real-time to new opportunities.

DDB Brussels
Excelsiorlaan 75-77
1930 Zaventem