It’s certainly not ‘business as usual’ with Silvie Erzeel

It’s certainly not ‘business as usual’ with Silvie Erzeel

DDB verwelkomt Silvie Erzeel als nieuwe Business Director.

“Ik kom na 3 jaar met bergen inspiratie terug naar het bureau waar ik al heel wat ongekende hoogtes heb gekend. Samen met strategie en creatie topwerk maken voor de mooiste merken van het land, dat is wat ik het liefste doe. En af en toe verrassend uit de hoek komen met innovatieve projecten die ons vak vooruithelpen, dat mag ook niet ontbreken. Werk waar klanten niet op zitten te wachten, maar waar ze wel gelukkig van worden. Ik zie het als een missie om de lat op creatief vlak hoog te leggen, dat wordt verwacht van een bureau als DDB.

De reclamewereld is op enkele jaren heel sterk veranderd, we moeten steeds gerichter werken met onze budgetten, er zijn de mediashifts, de multitouchpoint aanpak en alle informatie die data ons bezorgen... Maar het is daarom niet simpeler geworden om steeds de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen te krijgen. Met de juiste en noodzakelijke creativiteit kan dat wel. Zolang we maar niet bang zijn om nieuwe zaken uit te proberen, grenzen te verleggen en de extra input die we uit research krijgen, goed te gebruiken.

Ik ben vooral blij dat ik in een vertrouwde omgeving kan meewerken aan dit mooie verhaal met een nieuw management waar ik in geloof. Samenwerking is altijd key, zeker tussen bureau en klant. Om samen het hoogst mogelijke niveau te behalen. En als dat kan met veel passie en een beetje rock-‘n-roll, des te beter!”

Sylvie De Couvreur, Client Service Director bij DDB: “Ik ben heel blij om Silvie terug te verwelkomen als Business Director in het DDB-team. Silvie kent de klanten en past perfect in onze co-creatieve cultuur. Ze heeft de juiste drive en motivatie om samen met strategie en creatie werk te maken dat echt het verschil maakt.”

Welkom, Silvie!

Over DDB Brussels

To solve our client’s business issues, we favor our people’s skills instead of the latest buzzwords. Bringing together our people’s talent in strategy, technology, creation and production under one roof results in "work that works”.

Our long-standing experience with people-focused brands (VW, IKEA, bpost bank, Kom op tegen Kanker, Recupel, Thalys, Mega…) inspires an internal culture based on creativity & humanity. This helps us come up with creative business solutions that interact with how people behave today. Our solutions go beyond what is traditionally labeled as advertising and can propel a brand for years.

With a headcount of around 40 people, we are large enough to take up the most serious challenges, while remaining agile enough to respond in real-time to new opportunities.

DDB Brussels
Excelsiorlaan 75-77
1930 Zaventem