Odin Saillé wordt co-creatief directeur bij DDB.

Sommigen wisten het al, maar nu is het officieel: vanaf deze zomer gaat Odin Saillé (ex-Boondoggle) aan de slag als co-creatief directeur bij DDB Brussels. Hij zal er een duo vormen met de huidige ECD Peter Ampe. De komst van Odin Saillé is een logisch gevolg van de recente groei van DDB. Ampe over zijn keuze voor Odin:

 

 

“Het klikte vanaf het eerste gesprek. We zijn allebei merkenbouwers die graag aan dezelfde kant van de tafel zitten van de klant. Onze samenwerking betekent meer quality time voor campagnes en een extra stimulus op het vlak van design en geïntegreerd digitaal denken.”

Odin startte als art director bij Base Design (New York) en was één van de drijvende krachten bij Boondoggle Amsterdam. Op 25-jarige leeftijd werd hij benoemd tot creatief directeur bij Boondoggle Leuven, een functie die hij de voorbije 2,5 jaar met succes heeft vervuld. Hij was er vooral verantwoordelijk voor De Morgen en Studio Brussel, hij werkte ook op Belfius Bank en verzorgde de internationale contacten voor Maxi-Cosi.

DDB zet met zijn recente aanwervingen zijn opwaartse koers verder. Het bureau is in de voorbije twee jaar geëvolueerd naar een plaats waar strategie, creatie, content en geïntegreerd denken gebundeld worden ten dienste van merken en hun business. Dat is ook één van de redenen waarom Odin overstapt naar DDB:

“Voor mij was het heel simpel. De kans om me aan te sluiten bij zo’n hecht en getalenteerd team wou ik niet laten liggen.”

Contacteer ons
Over DDB Brussels

To solve our client’s business issues, we favor our people’s skills instead of the latest buzzwords. Bringing together our people’s talent in strategy, technology, creation and production under one roof results in "work that works”.

Our long-standing experience with people-focused brands (VW, IKEA, bpost bank, Kom op tegen Kanker, Recupel, Thalys, Mega…) inspires an internal culture based on creativity & humanity. This helps us come up with creative business solutions that interact with how people behave today. Our solutions go beyond what is traditionally labeled as advertising and can propel a brand for years.

With a headcount of around 40 people, we are large enough to take up the most serious challenges, while remaining agile enough to respond in real-time to new opportunities.

DDB Brussels
Excelsiorlaan 75-77
1930 Zaventem