Renaud Goossens wordt nieuwe Head of Digital bij DDB Brussels

Goossens zal instaan voor de digitale strategie, online-content en media-planning

Donderdag 18 januari 2018 — Renaud Goossens wordt de nieuwe Head of Digital bij DDB Brussels. Goossens was eerder al werkzaam bij DDB als senior digital producer en zal voortaan instaan voor de digitale strategie en uitwerking van campagnes, online-content en media-planning.

 

Yves Bogaerts, CEO: “Renaud heeft een brede waaier aan digitale expertise opgebouwd en geintroduceerd bij DDB de afgelopen jaren. Hij weet als geen ander deze expertise te gebruiken om continue onze creatieven te inspireren en daarnaast te vertalen naar concrete businessoplossingen voor onze klanten. Ik ben blij dat we opnieuw iemand uit eigen rangen verder kunnen laten doorgroeien en schitteren in een senior positie binnen het bureau. Renaud zal ook verder de digitale richting uitstippelen die DDB in de toekomst uitgaat.”

 

Renaud Goossens, Head of Digital: “Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging en ben heel blij mee te schrijven aan een nieuw hoofdstuk binnen DDB Brussels. Mijn grootste uitdaging zal zijn om, samen met Stefanie Warreyn (Head of Digital Production), de impact van de digitale campagnes van onze klanten te vergroten en ervoor te zorgen dat onze digitale mogelijkheden worden uitgebreid. DDB staat bekend voor het creëren van impactvolle verhalen voor merken. Waar mensen misschien minder van op de hoogte zijn, is dat we ook alle nodige technische experts in huis hebben om die verhalen nog te versterken langsheen alle mogelijke digitale platformen en eigen media van onze klanten.”