Studio Brussel en DDB stellen de headliners van morgen voor

Dinsdag 26 juni 2018 — Studio Brussel is ook dit jaar dé festivalzender. Je vindt er meer interviews, meer livemuziek en meer festivalnieuws dan op eender welk ander medium. De zender heeft daarbij niet alleen oog voor de grote headliners. Ook de jonge, opkomende bands komen aan bod. Om dat laatste te benadrukken lanceren Studio Brussel en DDB twee nieuwe tv-spots waarin twee supergetalenteerde 8-jarigen de pannen van het dak spelen.

Dat Studio Brussel de enige echte festivalzender is, weet ondertussen heel Vlaanderen. In de zomer kan je er vrijwel alle festivals volgen met live muziek, interviews en recensies.  Daarnaast heeft Studio Brussel natuurlijk ook een ongelooflijke neus voor jong muzikaal talent. Al sinds het bestaan van de zender krijgen jonge bands een kans: Black Box Revelation, Compact Disk Dummies, Tamino en SONS zijn maar een paar namen die ooit als jonge artiesten airtime kregen en ondertussen zelf op de festivalpodia staan.

In de nieuwe tv-spots, gecreëerd door DDB en productiehuis AMOK, gaat Studio Brussel nog een stap verder.

8-jarige sterren

Want met de 8-jarige Mirko en de 7-jarige Vince vond Studio Brussel nog jonger talent. Achter de drums en de draaitafels staan ze ondanks hun jonge leeftijd al aardig hun mannetje. Vandaag zijn ze nog volop aan het dromen van de main stage. Maar het zal niemand verbazen als we hen daar binnen een paar jaar écht zien staan.

 

Credits:

 

Client: Studio Brussel

Client Contacts: Jan Van Biesen, Witse Van Rillaer

 

Agency: DDB Brussels

Creative Director: Odin Saille, Dieter De Ridder

Creatives: Jan Schoofs, Jonas Caluwé

Account team: Annelies Nyns, Margaux Mariens

TV-producer: Brigitte Verduyckt

 

Production Company: AMOK

Director: Sam Ostyn

Producer: Anne Van Steyvoort

DOP: David Doom

Editing: Helena Overlaet-Michiels

Sound: Cobra Radio Brewery

Casting: Face It Casting

Studio Brussel De Festivalzender DJ

Studio Brussel De Festivalzender drummer