VRT en DDB maken zich op voor 'De Warmste Week'

‘Iedereen zorgt voor iedereen’ is opnieuw grote gedachte achter Music For Life

Maandag 14 november 2016 — Met een vervolg op ‘Iedereen zorgt voor iedereen’, zorgen VRT en DDB Brussels opnieuw voor een pakkende aanloop naar 'De Warmste Week' van Music For Life. Die vindt traditioneel plaats in de week voor kerst en roept iedereen op om een actie te organiseren voor 1 van de meer dan 1000 geregistreerde goede doelen.

‘Iedereen zorgt voor iedereen’, dat is de grote gedachte achter Music For Life. DDB pakt voor ‘De Warmste Week’ ook dit jaar uit met een integere campagne, waarin op zoek werd gegaan naar de ultieme vorm van solidariteit. Een droom die gevisualiseerd wordt door een pakkend beeld van een reeks mensen met uiteenlopende aandoeningen die in lepeltjes houding naast elkaar liggen te slapen. Ze houden elkaar op een zorgende manier vast en voelen zich duidelijk geborgen bij elkaar. De aangrijpende getuigenissen zijn authentiek. Je kan de portretten vanaf deze week zien en horen op radio, TV en op social. Het campagnebeeld werd gecreëerd door de vermaarde fotograaf Kurt Stallaert. De regie van de spot is het werk van Jan Boon.

Tijdens ‘De Warmste Week’ worden opnieuw overal in Vlaanderen massaal veel acties voor het goede doel opgezet. De komende weken volgt daarover meer. 

 

Klant: Jan Van Biesen, Witse Van Rillaer

Creative directors: Odin Saillé, Peter Ampe

Creative team: Odin Saillé, Ralf De Houwer, Jonas Caluwé

Account team: Francis Lippens, Kirsten Vanderbeke, Romy Vierhouten

TV Producer: Brigitte Verduyckt

PR: Kenn Van Lijsebeth

Radio Producer: Steven Lemmens, Lorenzo Van Loon

Design: Sven Verfaille, Benjamin Hiffe

Productiehuis: Geronimo

Fotograaf: Kurt Stallaert

Regisseur: Jan Boon

Iedereen Zorgt Voor Iedereen (Music For Life 2016)

Iedereen Zorgt Voor Iedereen (Music For Life 2016)

Iedereen Zorgt Voor Iedereen (Music For Life 2016)